hello rainbow !
relax .
Tuesday, 11 December 2012 | 15:16 | 0 comments
assalamualaikum haiii :) cuti sangat membosankan tahu -_-
rasa nak balik ipoh sekarang jugak . ahaha . 
hubungan kita dengan ipoh tinggal 6 bulan je , lepastu berpisah wuwuw .
tak payah nak sedih sangat laaa arifah .

masa dah habis practical , balik ahh ipoh . bosannyaa tak tau nak buat apa .
nk tunggu lagi satu minggu nak final exam start .
so housemate ada ajak wedding juru x-ray kat langkawi .
dekat taiping . bila lagi nak pergi taiping kan ?
masa tu fikir kalau dapat practical hospital taiping best laa bila da tahu jalan kan .
so aku pun follow .


si fhad sangat serious . ehehe .


main makan je buah tembikai atas meja tu . ahaha . 
nak bergambar dengan juru xray time ni  :p


haa . ni la dia . juru xray tu . yang lelaki . mereka bertiga je kenal , 
sebab dorang yang posting ke langkawi :)


ehh erin ada plak kan ? ahaha . dia naik dengan junior dalam gambar ni .
lepastu mereka pergi ziarah orang meninggal , kawan junior ni .


kami plak , lepas wedding tu , ajak lelaki ini , haha .
my classmate . dia tinggal kat taiping .
so ajak la dia bawak kteorg round round kt area situ : p 
thanks apiz :p

ehh last paper final exam hari tu , kteorang bersuka ria . ahaha .
 tak boleh blah ayat kan , main bowling .
3 games kot ! RM 7 ++ per person kat ipoh parade . 
nak karoke tapi mahal pulak after pukul 5 .
rasa nak luahkan apa yang terbuku dalam hati . cewahh .
okeyy kita sayang merekaaa :P




palin suka gmbar ni . colorful :p




lepas makan , boring nak balik rumah awal , gi lelepak dengan juniors . 
dorg pun join sekali main bowling hehe .


ingatkan icity jee ade macam ni . ipoh pun adoo :p


tapi kawasan ni tak boleh lebih dari pukul 12 malam .
sunyii gelapp . memang tak berani laa kan .
bilaa dah habis exam ni rasa cam legaaaa .
rasa sem 5 banyak relax jaa .
habis time kerjaa , tidur . esok bangun pagi , kerja pastu balik tidur .
ahaha takde life macam ni .
 bukak buku pun idok . pemalas :p
harap harap result okeyy la , risau osce je , 6 credit hour !
okey la bye bye
tu je nk ceritaaa :D
assalamualaikum .

Older Post
the owner !
nurul arifah. ary for short. 20.
final year student at uniKL rcmp , dip in radiography.
i write by experience and i speak out my mind :3
happy reading !


:3


ada soalan ? :3

Welcome to my blog! Follow me? | Dashboard