hello rainbow !
pun boleh :3
Sunday, 9 December 2012 | 22:29 | 0 comments
assalamualaikum . sekarang tengah cuti semester ! yeayy ! :D tapi unfortunately tak pergi holiday mana mana . sebab family tengah saving duit , insyaAllah bulan 3 next year , if takde aral melintang both of parents akan pergi umrah . alhamdulillah . hajat besar mak ayah dari dulu lagi . tertangguh sejak bila ayah masuk hospital awal tahun ni . hmhm . finally , alhamdulillah , syukran :)

so duduk rumah , tolong mak ayah berbisness . bisness apaa ? aduhh macam macam dong . tapi alhamdulillah rezeki sentiasa ada . ayah da tak kerja since masa sakit last year . okey taknak cerita yang sedih sedih . huhu . haa . nak promote sikit la kan . my family ada jual ROTI BOOM . roti ni mcam generasi pulak , mak long jual , adik adik mak pun jual . yang beza nyaaa orang yang buat tu . adunan dia , bancuhan , tebar . alaa macam roti canai . tapi dia bolat . kocit jee . hehe . ehh masa bulan puasa tahun ni pun niaga kat  bazaar ramadhan tauu .
 haa ni dia .

da daftar kat ssm lagi . hewhew . nak tengok lagi dekat acane roti boom looks like ? okey here it is :)


dalam 1 packet ada 4 roti , RM 3 :)
ianya frozen . so bila nak makan , hanyaa letak sikitt jea minyak , then panaskan :)
nak order ? just call no kitaa okey , 0196021608 .
hanyaa untuk order sajaa ! yang lain lain tak layan ea .

disamping itu (cewahh) , sekarang durian crepe quiet popular kannn , haa . macam zaman polka dot , muffins, cup cakes , macaroon, macam macam -___-
my family pun ada jual jugak :)



mengancam takk ? :P okeyy kalau nak just give me a call okey .
tu jee nak cakap -__-
teheee . byee byee .
assalamualaikum .

Older Post | Newer Post
the owner !
nurul arifah. ary for short. 20.
final year student at uniKL rcmp , dip in radiography.
i write by experience and i speak out my mind :3
happy reading !


:3


ada soalan ? :3

Welcome to my blog! Follow me? | Dashboard