hello rainbow !
finally ,
Monday, 10 December 2012 | 17:27 | 0 comments
assalamualaikum .
 habis dah semester 5 , habis dah clinical posting kat hospital seri manjung .
im gonna miss this place  :(


main entrance , x-ray :) kocit jea . tapi seriously , sangat la best practical kat sini . 
so juniors , kalau dapat sini , please don't change , mesti menyesal . i told suasana kat sini macam KKG hospital ppermaisuri bainun ipoh tu .
 sangat friendly , kena marah tu its normal laa . 
a millione thanks kat juru x-ray sana , stuff stuff hospital .
 ada yang bagi nasihat tunjuk ajar . 
insyaAllah all the nasihat tu boleh bantu kami in the future .
 by the way , ada seorang PPK , ada bagi marker kat kita wewit . lupaa nak snap . marker tu tinggal kat rumah sewa ipoh . huhu . ehh , bukan marker pen .
 marker cmni , kocit jee .


source google
function marker ni , untuk tunjuk mana right and left . bukan R & L je .
banyak jenis . 

or dalam radiograph ,


source hospital pasir mas punyaa , hehe . haa yang di bolat tu laa dipanggil marker .

next time nak update gambar marker pakcik halim tu bagi . thanks pakcik . pakcik ni selalu tanyaa , 'da makan ke' , 'ada duit tak', then if terserempak kat kantin , dia belanjaa .
 bukan sekali, banyak kali plak -_-
ehehe . pakcik halim pun banyak tunjuk ajar . thanks again pakcik :)

okeyy tu je nak ceritaa . bye byee byeee .
hari yang sangat bosan -_-



Older Post | Newer Post
the owner !
nurul arifah. ary for short. 20.
final year student at uniKL rcmp , dip in radiography.
i write by experience and i speak out my mind :3
happy reading !


:3


ada soalan ? :3

Welcome to my blog! Follow me? | Dashboard