hello rainbow !
2 september 1992
Sunday, 2 September 2012 | 00:44 | 0 comments
assalamualaikum .
2 september 1992 jatuh pada hari apa tak tau , lahirlah anak perempuan yang kedua , zuriat kepada puan NoorAini and encik Zolkapli pada pkul 2.15 pm di hospital besar tengku ampuan rahimah klang selangor :P


pipi tu still nampak bambam kan . hahak .


lama tak update new entry . hari ni hari sayaaa :) happpppyyyyyyy birthday nurul arifah !



cake macam ni laa my kakak bagi . haha . rainbow cake :)


tapi saya nak ni boleh ? entah kenapa tetiba sukaaa gila superman -.-' 

dah seminggu kita practical kat hospital seri manjung perak . saya kat sana 3 bulan . doakan yang terbaik untuk sayaa . huhuk . esok dah kena balik manjung . sesungguhnyaaa hati ni memang taknak pergi huhu . tapi 3 bulan tu satttt jeaa . sabar je lahh :) 

malas lah nk update . huhu . tunggu betul-betul freeeeee baru update pasal rayaa . hewhew . 
okey la bye . assalamualaikum .

hey awak . saya nak tahu siapa awak .


Older Post | Newer Post
the owner !
nurul arifah. ary for short. 20.
final year student at uniKL rcmp , dip in radiography.
i write by experience and i speak out my mind :3
happy reading !


:3


ada soalan ? :3

Welcome to my blog! Follow me? | Dashboard